Tirdzniecības centrā “Origo” atklāts jaunais ēdināšanas koncepts “POSTe”.
Tas iezīmē jaunu t/c “Origo” attīstības posmu un nostiprina tā pozīcijas kā ēdināšanas galamērķim Rīgas centrā. Nosaukums “POSTe” simboliski atsaucas uz ēkas vēsturisko nozīmi – tur kādreiz atradās Rīgas centrālā pasta ēka – un veido tiltu starp vēsturisko mantojumu un mūsdienu galvaspilsētas dzīvesstilu.
“Tirdzniecības centra “Origo” koncepcija balstīta uz ceļojuma ideju, kas kalpo kā vienojošais vadmotīvs un ir ietverta t/c “Origo” interjera risinājumos un piedāvājumā. T/c “Origo” turpina šo misiju, kļūstot par būtisku daļu no “Rīgas centrālā biznesa rajona” attīstības, kur vienuviet pieejamas darījumu, iepirkšanās un atpūtas iespējas. Jaunais ēdināšanas koncepts “POSTe” papildina t/c “Origo” stāstu, integrējot pasta tēmu foodhall konceptā un interjerā. Vienlaikus tas sniedz pievienoto vērtību t/c “Origo” apmeklētājiem, pilsētniekiem un apkaimes uzņēmumiem,” uzsver Evija Majevska, “Linstow Baltic” un tirdzniecības centra “Origo” komercdirektore.
Jaunā ēdināšanas zona “POSTe” atrodas t/c “Origo” 3. stāvā vairāk nekā 840 m² plašā telpā.
“Kirson Design Group” izstrādātā dizaina un telpiskā koncepcija atspoguļo uzņēmuma līdzdibinātājas un vadītājas Evijas Ķirsones-Slavinskas radīto projekta vizuālo identitāti, piešķirot tam unikālu zīmola raksturu – līdzsvaru starp pilsētas dinamiku un estētisku mieru.
“Projekts “POSTe” turpina t/c “Origo” koncepciju, attīstot stāstu par ceļojumu laikā un telpā. Interjera dizainā integrēti 80. gadu elementi un atsauces uz dažādu pasaules valstu kultūrām caur pasta tēmu, akcentējot garšu ceļojumu un satikšanās prieku. “POSTe” ir veidots kā mūsdienīga, atvērta vide, kurā vēsturiskā arhitektūra harmoniski savijas ar Rīgas centra enerģiju un starptautisku noskaņu, radot līdzsvaru starp pilsētas centra dzīvīgumu un estētisku nosvērtību,” uzsver Evija Ķirsone-Slavinska.
Ēdināšanas zonas “POSTe” koncepts balstīts pasaulē veiksmīgāko foodhall konceptu analīzē. “POSTe” izveidē īpaši tika ņemta vērā tirdzniecības centra atrašanās vieta pašā galvaspilsētas centrā, apmeklētāju paradumi un pasaules garšu tendences, radot pilnīgi jaunu ēdināšanas zonu.
