Ceturtdien Rīgā, Spīķeros, oficiāli tiks atklāts lielākais alus restorāns Latvijā Merlin. Ideja par šāda restorāna izveidi pieder a/s Cēsu alus vadībai, kas vēlas attīstīt alus dzeršanas kultūru un cer, ka šāds restorāns ļaus audzēt alus patēriņu tā saucamajā HoReCa (viesnīcu, restorānu, kafejnīcu) segmentā.
To, ka pēdējo piecu gadu laikā alus patēriņš šajā segmentā samazinājies divas reizes, DB jau ziņoja. Jaunajā Merlin būs pieejamas ap 50 alus šķirņu tiesa, no vietējiem ražojumiem pagaidām būs pārstāvēta tikai a/s Cēsu alus. Dažādi miestiņi tiks izmantoti arī ēdienu gatavošanā.
Cēsu alus pārdošanas un mārketinga direktors Gustavs Zatlers informē, ka restorānu veidojušas trīs iesaistītās puses - a/s Cēsu alus, SIA Duglass RB un pilnsabiedrība Spīķeri. Investīcijas bijušas samērā lielas, bet tās netiek atklātas, to G. Zatlers skaidro ar komercnoslēpumu.
Populārākie
- Beidzas parakstīšanās Invego obligācijām ar 11 % gada likmi
- Sāpīgais kvotu jautājums dzen izmisumā pacientus un veselības iestādes
- Pieprasījums aug, cenas kāpj – vai šis ir īstais brīdis iegādāties mājokli?
- Liepājas ostā par 23,09 miljoniem eiro plānots pārbūvēt piestātni
- Everaus Kinnisvara uzsāk obligāciju publisko piedāvājumu