Vecrīgā atvērts jauns Zivju restorāns, kura izveidē ieguldīti 10 tūkstoši Ls.
Kā informē restorāna mārketinga direktore Zane Šneidere, ideja par Zivju restorānu pieder viesnīcas īpašniekam Gundaram Ozolam un tā radusies vienkārša apsvēruma dēļ – Rīgā nav neviena restorāna, kur vienkopus piedāvājumā būtu Baltijas jūras zivis.
Ņemot vērā mūsu ģeogrāfisko atrašanās vietu, tas ir nepiedodami, ka piedāvājumā ir omāri, garneles, bet nav mūsu produkti – butes, reņģes, zandarts, tā Zane Šneidere, piebilstot, ka dažos restorānos vēl ir iespēja kādreiz pasūtīt dorādu, tunci, bet reņģes vai buti gan nē. Restorāna lielākā vērtība esot zivju izlase no Latvijas zvejniekiem un šefpavāra Alekša Žiļuka meistarība.
Jaunajā Zivju restorānā investētie 10 tūkstoši Ls ieguldīti, mainot restorāna interjeru, iegādājoties papildierīces restorāna virtuvē - ledusskapi zivīm, ledus ģeneratoru, speciālus traukus, nažus un sudraba trauciņus Latvijā audzētiem Osetras ikriem, kā arī izveidota arī jauna mājas lapa.