
Rīgas klusajā centrā esošais Vidusjūras virtuves restorāns Riviera ir paplašinājis savu darbību, izveidojot zāli ar iebūvētu austeru bāru.
Restorāns ir paplašināts - jaunā koncepta zāle ar austeru bāru ir atsevišķi izbūvēta telpa 80 m2 platībā, kas atrodas blakus jau esošajām restorāna zālēm.
«Ņemot vērā, ka investīcijas austeru bāra izveidē vēl turpinās, šobrīd minēt konkrētu investīciju apmēru būtu pāragri. Investīcijas plānots atpelnīt 3 līdz 5 gadu laikā,» biznesa portālam db.lv sacīja Riviera šefpavārs un līdzīpašnieks Jānis Sokolovskis.
Pārsvarā ēdienkartē pieejamās austeres ir audzētas Francijas, Īrijas, Portugāles un Nīderlandes mākslīgajos rezervuāros.
«Austeru bāra izveide ir loģiska atbilde uz mūsu klientu vēlmēm, jo klienti vēlas svinēt svētkus restorānā individuālāk un īpašāk, tāpēc esmu gandarīts, ka beidzot šādu iespēju spējam nodrošināt. Rīgā ir pieejami vēl vairāki nopietni austeru bāri. Mūsu austeru piedāvājums ir ļoti demokrātisks, tāpēc Riviera austeru bāra darbības mērķis ir padarīt tās pieejamas plašākai publikai,» stāsta J. Sokolovskis.
Austeru bāra zālē ir līdz 40 sēdvietām.
Restorāns Riviera pieder SIA SL Kitchen, kas ir meitas uzņēmums SIA Soul Kitchen, kas savukārt ir Riviera zīmola īpašniece.
Populārākie
- Latvijas darba tirgus pārmaiņu priekšā: darbinieku trūkumu arvien biežāk risinās ar automatizāciju
- Klimata izaicinājumi lauksaimniecībā – kāpēc sēklas materiāla kvalitāte ir izšķiroša?
- Mērķē kļūt par vadošo viesabonēšanas eSIM pārdevēju Ziemeļeiropā
- Jāveicina ēku ilgmūžība un energoefektivitāte
- Kalve Coffee paplašinās Tallinā