
Pēdējā laikā ir pieaudzis specializēto gaļas tirgotavu skaits gan Rīgā, gan reģionos; skārņi iemājo arī tirdzniecības centros, ceturtdien raksta laikraksts Dienas Bizness.
Lai piesaistītu klientus, nepietiek vien ar kvalitatīvu produkciju un plašu dažādu gaļas izstrādājumu klāstu – svarīgs ir arī skārņu interjers un personiskais kontakts ar katru pircēju, uzskata aptaujātie tirgotāji.
Juglā un tirdzniecības centrā Domina ir atvērti Latvijā ražotu gaļas produktu veikali Lauku bauda. «Pirms veikalu atvēršanas un ražotnes izveidošanas pētījām tirgu. Secinājām, ka Rīgā trūkst specializētu gaļas veikalu, kuros būtu plašs gaļas un tās izstrādājumu produkcijas klāsts, būtu īpaša attieksme pret katru klientu,» stāsta SIA Vindenman valdes priekšsēdētājs Deniss Andrejevs. Viņaprāt, galvenie specializēto veikalu plusi ir ne tikai gaļas kvalitāte, cena un sortiments, bet arī veikalā valdošā gaisotne un interjers. «Ir svarīgi, lai pircējiem būtu patīkami ienākt veikalā, tāpēc Juglā esam īpaši domājuši par tā interjeru, kas ir veidots lauku mājas stilā. Tāpat liela nozīme ir parādīt, ka produkcija ir svaiga, tāpēc, ienākot veikalā, klienti caur stikla logu var vērot ražošanas procesu,» viņš klāsta.
Visu rakstu Skārņi piedzīvo renesansi iespējams izlasīt ceturtdienas, 9.jūnija, laikraksta Dienas Bizness 15.lpp.!
Abonējiet, lai saņemtu laikrakstu ik dienu.