Mazināt stresu par finansiālo situāciju
viesmīlības biznesā restorāna, viesnīcas un
alus darītavas "Zoltners" saimniekam
Valteram Brusam ļauj lauksaimniecība.
Šā gada oktobrī "Zoltners" svinēs
savu piekto pastāvēšanas
jubileju. Pērn pavasarī
uzsākti divu ēku rekonstrukcijas
darbi, kas šobrīd
ir finiša taisnē, un tos plānots pabeigt
maija sākumā.
Uzņēmuma filozofija ietver, ka visa sistēma
– restorāns, viesnīca un alus darītava
– darbojas vienoti. Katra sadaļa
viena otru papildina un brīžiem kompensē
to, ko cita nespēj. "Nevienam nav
noslēpums, ka vissarežģītāk vienmēr
ir ar ēdināšanu – restorāna sadaļu, jo
tur ir vislielākie ieguldījumi tieši personāla
izmaksu, kā arī kvalitatīvu izejvielu
ziņā, vajadzību nodrošināšanā,
ko pieprasa sabiedriskā ēdināšana," žurnālam "Dienas Bizness" stāsta "Zoltnera" saimnieks.
"Zoltnera" īpašnieks vienlaikus ir arī
Tērvetes novada zemnieks, kura apsaimniekošanā
ir aptuveni 1800 hektāru,
bet īpašumā – ap 1000 ha.
Visu rakstu lasiet 14. aprīļa žurnālā "Dienas Bizness".
Abonējiet, lasiet elektroniski vai meklējiet preses tirdzniecības vietās.